zondag 27 maart 2011

Big SqueezeVandaag heb ik voor jullie een kaartje die gemaakt is met de stempel Big Squeeze. Ik heb deze kaart op witte Cardstock gemaakt. Het prachtige papier is van My Mind's Eye.De prachtige bloemen en het schattige kant komen uit de Magnolia shop net als de leuke opgedraaide staafjes.Voor deze kaart heb ik o.a. de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:
Chipped Sapphire, Weathered Wood, Milled Lavender, Fired Brick, Tattered Rose, Vintage Photo, Walnut Stain, Pumice Stone, Aged Mahogany, Peeled Paint, Frayed Burlap, Black Soot, Brushed Corduroy en Tea Dye.Ik wil jullie alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog en ik zou het ontzettend lief en leuk vinden als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,
Monique xxx

maandag 14 maart 2011

A Gift for You!Vandaag heb ik weer een kaartje voor je dat ik heb gemaakt voor de CHA 2011. De kaart is gemaakt met een stempel van Penny Johnson. Ik heb hiervoor witte Cardstock gebruikt. De kleuren zijn heel eenvoudig gehouden.Het design papier is van My Mind's Eye. De prachtige bloemen zijn van Magnolia en van Prima Marketing. Het schattige kant is van Maya Road.Voor de stempel heb ik o.a. de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:
Vintage Photo, Fired Brick, Brushed Corduroy, Frayed Burlap, Black Soot, Pumice Stone, Chipped Sapphire en Weathered Wood.Om het kaartje af te werken heb ik een tag gebruikt en wat pareltjes.

Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog!

Natuurlijk ben ik heel blij met een lief berichtje.

Veel liefs,
Monique.

donderdag 3 maart 2011

A Special Delivery by Penny JohnsonDit is weer een kaartje gemaakt op witte Cardstock met een schattige stempel uit de allernieuwste collectie van Penny Johnson. Het papier dat ik heb gebruikt is van My Mind's Eye. De prachtige Tag is van Tim Holtz, die komt bij Doe@ding vandaan.Voor deze stempel heb ik o.a. de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:
Chipped Sapphire, Black Soot, Weathered Wood, Peeled Paint, Frayed Burlap, Brushed Corduroy, Vintage Photo, Tattered Rose, Fired Brick, Walnut Stain, Pumice Stone en Aged Mahogany.De swirl en de bloemen zijn gemaakt met DooHickey's van Magnolia. Ik ben totaal verslaafd aan deze prachtige dies. Het hartje heb ik gemaakt met pareltjes uit een doosje van Making Memories, gekocht bij Harlekino.

Ik wil je alvast weer bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Ik vind het natuurlijk ontzettend leuk als je weer een berichtje voor me achterlaat!

Veel liefs,
Monique.