donderdag 24 februari 2011

Mr. Fix-itDit is een stempel van Stampavie uit de allernieuwste Laurence Collectie. Je kunt hem o.a. vinden bij de webwinkel van Harlekino. Hij heet Mr.Fix-it. Je hebt allemaal wel eens iemand in je omgeving die je met een klusje helpt, altijd leuk om dan zo'n kaartje cadeau te geven.

Deze kaart heb ik gemaakt op witte Cardstock. Het papier is van My Mind's Eye. De prachtige bloemen en de swirls heb ik gemaakt met DooHickey's van Magnolia.Het prachtig opengewerkte kant heb ik van Marijke gekregen, ze heeft het meegenomen uit Zweden. Verder heb ik wat karton verscheurd en erachter geplakt. Het kant komt bij Moeders Hobbypaleis vandaan.Om deze stempel in te kleuren heb ik o.a. de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:
Vintage Photo, Brushed Corduroy, Pumice Stone, Walnut Stain, Chipped Sapphire, Weathered Wood, Black Soot en Fired Brick.Ik hoop dat jullie het weer een lief kaartje vinden. Ik wil jullie alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog en het eventueel achterlaten van een lieve reactie. Mocht je vragen hebben dan zal ik die zeker proberen te beantwoorden.

Veel liefs,
Monique.

vrijdag 18 februari 2011

ExplorerDeze week heb ik besloten me uit het Design Team van Stampavie terug te trekken. Het kaarten maken voor 2 Design Teams is erg druk en ik heb moeite om het te combineren met alle andere aktiviteiten die ik ook nog doe. Ik liep er al een tijdje mee rond. Het blijft een moeilijk besluit. Ik blijf natuurlijk wel kaartjes maken met de schattige stempels. Op deze site zul je vanaf nu van verschillende andere merken ook kaartjes zien verschijnen.

Zo ook dit kaartje. Ik heb het gemaakt met een stempel uit de allernieuwste collectie van Stampavie, gepresenteerd op de CHA 2011.
Het is gemaakt op witte Cardstock. Het papier is van My Mind's Eye. De swirls zijn gemaakt met DooHickey's van Magnolia. De bloemen zijn van Prima Marketing en Magnolia.Om deze stempel te kleuren heb ik Distress Inkt gebruikt, o.a. de volgende kleuren:
Vintage Photo, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Black Soot, Peeled Paint, Chipped Sapphire, Fired Brick, Frayed Burlap, Aged Mahogany en Dried Marigold.Ik hou de komende week een beetje vakantie. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog en een eventuele reactie.

Veel liefs,
Monique.

vrijdag 11 februari 2011

Fleur gathering flowers with ManonDeze kaart heb ik gemaakt met een stempel uit de allernieuwste Sarah Kay Collectie die gepresenteerd is op de CHA 2011. Je kunt deze stempels die weekend Pre-orderen bij de webwinkel van Harlekino. Deze stempel, maar ook die ik hierboven al heb laten zien zijn daar ook te vinden.Ik heb deze kaart gemaakt op witte Cardstock. Het papier is van My Mind's Eye en Magnolia. Het schattige lint is van Maya Road. De vlinders heb ik gemaakt met een pons van Martha Stewart.Ik heb voor deze stempel o.a. de volgende Distress Inkt kleuren gebruikt:
Tattered Rose, Vintage Photo, Aged Mahogany, Peeled Paint, Chipped Sapphire, Black Soot, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Pumice Stone, Broken China en Fired Brick.Om de kaart af te werken heb ik schattige bloemen Prima Marketing en Magnolia gebruikt. Het ijzeren hoekje heb ik bewerkt met Crackle Paint, Picket Fence.

Ik wil jullie alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog en het eventueel acherlaten van een lief berichtje. Mocht je vragen hebben, dan zal ik die, zoals altijd, gewoon beantwoorden.

Fijn weekend!
Veel liefs,
Monique.

maandag 7 februari 2011

Kitty Post - Penny JohnsonVandaag mag ik jullie weer een kaartje laten zien die ik voor de CHA 2011 in Amerika gemaakt heb. Dit keer heb ik een stempel uit de nieuwe collectie van Penny Johnson gebruikt. Een schatje!De kaart is gemaakt op witte Cardstock. Het papier is van Magnolia en komt uit diverse series. Het prachtige kant komt bij Moeders Hobbypaleis vandaan.Voor deze stempel heb ik o.a. de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:
Pumice Stone, Fired Brick, Walnut Stain, Vintage Photo, Aged Mahogany, Chipped Sapphire, Brushed Corduroy, Black Soot, Dusty Concord, Scattered Straw en Peeled Paint.Om de kaart af te werken heb ik bloemen van Magnolia en Prima Marketing gebruikt. De schattige parelhartjes heb ik gemaakt met Making Memories parels. Deze komen uit de webwinkel van Harlekino.

Ik wil jullie alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog en voor het eventueel achterlaten van een berichtje. Als je een vraag voor me hebt, zal ik daar zeker, als ik dat kan, een antwoord op geven.


Veel liefs,
Monique.