zaterdag 27 februari 2010

Stampavie CHA 2010 - Ruffles Puppy PlaqueDit is voor vandaag alweer mijn laatste kaart die ik je kan laten zien.
De stempel die ik heb gebruikt komt wederom uit de nieuwste collectie van Helz Cuppleditch. Het is echt de moeite waard deze nieuwe stempels eens te bekijken op de site van Stampavie.

Ik heb voor deze kaart wederom gekozen voor het papier van Magnolia. Ik ben erg gek op dit papier, vandaar. Deze schattige stempel kun je voor veel doeleinden gebruiken.

De bloemen en de blaadjes zijn van Prima Marketing.

De pareltjes komen uit de webwinkel van Harlekino, de link naar deze winkel vind je hiernaast. Het is echt de moeite waard daar eens rond te snuffelen.

Ik heb o.a. de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:
Vintage Photo, Brushed Corduroy, Fired Brick, Tattered Rose, Dusty Concord, Black Soot, Peeled Paint, Aged Mahogany, Frayed Burlap en Antique Linen.

Veel liefs,
Monique.

Stampavie CHA 2010 - Easter SceneryDeze kaart heb ik ook gemaakt met een stempel uit de nieuwste collectie van Helz Cuppleditch. Het is een schattige stempel met een Paasmand.

Ik heb gekozen voor het bruin / rode papier van Magnolia omdat ik de tinten zo warm vindt.

De bloemen zijn van Prima Marketing en de blaadjes en takjes heb ik gemaakt met ponzen van Martha Stewart. Het lint heb ik bij een hobbywinkel hier in de buurt gekocht.

De swirl is van SVA.

Ik heb o.a. de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:
Aged Maghogany, Vintage Photo, Black Soot, Peeled Paint, Antique Linen, Faded Jeans, Broken China, Old Paper, Scattered Straw, Brushed Corduroy en Walnut Stain.

Veel liefs,
Monique
.

Stampavie CHA 2010 - Flower PlantersDeze kaart heb ik gemaakt met een stempel van Helz Cuppleditch. Ik vind dit een schattige stempel, je kunt er veel kanten mee op. Ik heb dit keer gekozen voor de blauw / grijze tinten omdat ik dat sfeertje zo leuk vind passen.

De bloemen zijn van Prima Marketing. De blaadjes zijn gemaakt met een pons van Martha Stewart. Het lint komt heb ik bij een plaatselijke hobbywinkel gekocht.

Ik heb o.a. de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:
Old Paper, Peeled Paint, Brushed Corduroy, Vintage Photo, Black Soot, Frayed Burlap, Walnut Stain, Tattered Rose, Worn Lipstick, Milled Lavender, Dusty Concord, Fired Brick, Aged Mahogany en Antique Linen.

Veel liefs,
Monique.

dinsdag 9 februari 2010

Crush on you - Gillian Robberts CHA 2010Vandaag laat ik jullie een kaart zien die ik had gemaakt voor de CHA 2010. De stempel die ik heb gebruikt is er 1 van Gillian Robberts. De stempel is erg schattig.

Het papier dat ik heb gebruikt is van Magnolia en komt uit de Lazy Summer Days collectie.

De bloemen zijn van Magnolia en ze zijn o.a. te koop bij www.mijnwebwinkel.nl/winkel/harlekino

Dit keer heb ik 2 soorten inkt door elkaar gebruikt. De inkt die ik heb gebruikt heet Adirondack. De kleuren die ik heb gebruikt heten o.a. Lettuce, Salmon, Watermelon, Cranbearry, Denim en Butterschotch. Dit is een ander soort inkt als de Distress Inkt waar ik normaal gesproken mee werk. Ik hoop dat jullie deze kaart weer een schatje vinden.

Veel liefs,
Monique.

maandag 1 februari 2010

Zoë gazing at the Butterfly - Sarah Kay CHA 2010Voor mij is dit alweer de laatste kaart die ik jullie vandaag kan laten zien als voorproefje op al wat komen gaat. Op 9 februari kan ik jullie mijn kaarten laten zien die ik heb gemaakt met de stempels van Gillian Roberts.

Voor deze kaart heb ik wederom papier van Magnolia gebruikt. De swirl die je ziet is van Magnolia en is op het papier geplaatst met de kleur Frayed Burlap. Daarnaast heb ik nog wat papier van BoBunny gebruikt.

De schattige cremekleurige bloemen zijn van Prima Marketing en heb ik bij www.mijnwebwinkel.nl/winkel/harlekino vandaan.

De vlinders zijn gemaakt met een pons van Martha Stewart.

Ik heb voor deze kaart o.a. de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:

Vintage Photo, Black Soot, Fired Brick, Tattered Rose, Walnut Stain, Aged Mahogany, Peeled Paint, Brushed Corduroy en Frayed Burlap.

Ik hoop dat jullie hebben kunnen geniet van een paar van een nog veel grotere collectie nieuwe stempels van Sarah Kay.

Veel liefs,
Monique.

Lynette collecting her vegetables - Sarah Kay CHA 2010Dit lieve kaartje heb ik gemaakt met nog een stempel uit deze geweldige collectie van Saray Kay. Ik ben ronduit dol op dit soort stempels. Het is geweldig om ze te kleuren.

Voor deze kaart heb ik papier van Magnolia gebruikt.

De tekststempel is van Magnolia.

De bloemen zijn van Magnolia en Prima Marketing.

Voor deze kaart heb ik o.a. de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:

Vintage Photo, Brushed Corduroy, Walnut Stain, Faded Jeans, Black Soot, Old Paper, Antique Linen, Tattered Rose, Fired Brick, Aged Mahogany, Peeled Paint, Shabby Shutters, Dried Marigold, Scattered Straw en Broken China gebruikt.

Veel liefs,
Monique.

Jean-Luc playing ball with Claude - Sarah Kay CHA 2010

Zoals je kunt zien heeft de nieuwe collectie van Sarah Kay allerlei soorten stempels. Ook dit schattige mannetje behoort daartoe. Toen ik alle stempels van Stampavie binnenkreeg om er voorbeeldkaarten mee te maken had ik het gevoel dat ik in een soort snoepwinkel zat. De ene stempel nog mooier, liever, leuker dan de andere. Deze kaart is daarvan het bewijs. Een favourite stempel van mijn jongens.

Stempels van Stampavie zijn o.a. te koop op www.mijnwebwinkel.nl/winkel/harlekino/

Ik heb voor deze kaart papier en bloemen van Magnolia gebruikt.

De blaadjes heb ik met een pons van Martha Stewart gemaakt.

Ik heb o.a. de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:
Brushed Corduroy, Walnut Stain, Black Soot, Vintage Photo, Tattered Rose, Fired Brick, Faded Jeans, Aged Mahogany, Peeled Paint, Shabby Shutters en Broken China.

Het kant op de kaart komt uit de privé collectie van Aya, zij is de eigenaresse van Miekelotte.

Veel liefs,
Monique.

Isabella with puppy CoCo - Sarah Kay CHA 2010Zoals beloofd zal ik vandaag jullie mijn kaarten laten zien die ik voor de CHA 2010 met de stempels van Sarah Kay heb gemaakt. Ik vind de nieuwe collectie van Sarah Kay echt super mooi en ik was dus ook erg blij dat ik een aantal van de stempels mocht gebruiken voor mijn kaarten.

Deze kaart krijg ik binnenkort teruggestuurd, Tim Holtz heeft er persoonlijk iets op geschreven voor mij. Trotser kun je mij niet maken. Ik kan niet wachten tot ik de kaart weer in handen heb.

Deze kaart heb ik op witte Cardstock gemaakt.

Het papier is van Magnolia.

De bloemen op de kaart zijn van Magnolia en van Prima Marketing.

De banner komt uit de laatste stempelcollectie van Magnolia.

Ik heb o.a. de volgende kleuren Distress Inkt gebruikt:
Vintage Photo, Tattered Rose, Fired Brick, Faded Jeans, Black Soot, Old Paper, Antique Linen, Walnut Stain, Shabby Shutters, Peeled Paint, Aged Mahogany, Brushed Corduroy en Broken China.

Om het geheel af te maken heb ik een paar lintjes bevestigd, een kantje gebruikt en een stukje jute.

Veel liefs,
Monique.